Előfizetői tartalom

Végre: meglepetést okozott a Wells Fargo

Portfolio
Nagy meglepetésre a Wells Fargo tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó bevétele és egy részvényre jutó nyeresége nem tükrözte az elemzői várakozásokat (korábbi gyorsjelentéseknél alig voltak eltérések), az más kérdés, hogy a számok felemásra sikerültek: a közel 21 milliárd dolláros bevétel 3,5%-kal alulmúlta az elemzői konszenzust, az EPS viszont jobb lett a várt 1,17 dollárnál. A bank részvényei tőzsdenyitás előtt enyhe mínuszban tartózkodnak.

Rég volt már, hogy ne az elemzők által várt számokkal rukkoljon el az amerikaiak botránybankja, de most sikerült: sem a bevételi, sem az EPS-számok nem tükrözik az elemzői konszenzust. A bank tavalyi negyedik negyedéves bevétele 20,98 milliárd dollár volt, ami 3,5%-kal marad el az elemzők által várt 21,73 milliárdtól. Az egy részvényre jutó nyereség viszont jobb lett a várt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés