Előfizetői tartalom

Vergődik a Deutsche Bank, de legalább az elemzőket most meglepte

Portfolio
Az elemzők által várt 149 millió euróval szemben 229 millió euró lett a harmadik negyedévben a Deutsche Bank adózás utáni nyeresége, de nem sok okuk lehet a részvényeseknek az örömre: a számok továbbra is nagyon csúnyán festenek a legnagyobb német banknál, a profit esése mellett a bank költség/bevétel mutatója például 90%-ra emelkedett.

Gőzerővel zajlik a szerkezetátalakítás és a költségcsökkentés a Christian Sewing vezérigazgató által irányított banknál, de a nagy munka még nem hozta meg a gyümölcseit, és továbbra is benne van a levegőben, hogy csak egy másik nagybankkal való összeolvadás fogja a felszínen tartani a legnagyobb német pénzintézetet.A Deutsche Bank teljes nettó bevétele 6,175 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés