Előfizetői tartalom

Veszik a Wells Fargót a gyorsjelentés után

Portfolio
A Wells Fargo szinte centre pontosan olyan számokat jelentett az idei harmadik negyedévben, mint amire az elemzők számítottak. A befektetők pozitívan fogadták, hogy a bank 1,16 dolláros egy részvényre jutó eredményt és 21,94 milliárd dolláros bevételt ért el, a bank papírjai 1 százalékot emelkedtek a tőzsdenyitás előtti kereskedésben, mostanra 2 szézalék fölött az árfolyam.

A Wells Fargo az 1,1,7 dolláros elemző konszenzussal majdnem megegyező, 1,16 dolláros egy részvényre jutó eredményről jelentett az idei harmadik negyedévre vonatkozóan. A bank bevételei 21,94 milliárd dollárt tettek ki, vagyis minimálisan nagyobb lett a bevétel a vártnál. Éves alapon a bank bevétele nem változott, eredménye viszint 10 százalékkal emeledett.A Wells Fargo harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés