Előfizetői tartalom

Vezetőváltások az MFB-nél és a Hiventuresnél

Portfolio
Az MFB Pénzügyi Divíziójának vezetésével Kisgergely Kornélt bízta meg a bank, aki ezt megelőzően az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Zrt. vezérigazgatói feladatait látta el. A kockázati tőkealap-kezelő új vezetője Katona Bence, a társaság korábbi vezérigazgató-helyettese lett, míg a korábban az MFB-nél is dolgozó Mikesy Álmos a Hiventures vezérigazgató-helyetteseként dolgozik a továbbiakban.

Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year Pénzügyi vezetőknek szól szeptember 12-ei Business and Finance Summit 2019 konferenciánk, nem érdemes lemaradni róla! Információ és jelentkezés Kisgergely Kornél számára nem ismeretlen az MFB, hiszen az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Zrt.-től érkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés