Visszavágta az OTP-célárát a UBS

2019. augusztus 7. 10:51  english version   
nyomtatás
 
15 250 forintról 15 200 forintra csökkentette az OTP-célárfolyamát a UBS, a bankház új célára 26,5 százalékkal magasabb az OTP keddi záróárával összehasonlítva.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A UBS 15 250 forintról 15 200 forintra csökkentette az OTP-célárfolyamát, a bankház új célára 26,5 százalékkal magasabb az OTP keddi záróárával összehasonlítva.
  • A Reuters adatbázisa alapján az elemzői célárak mediánja 14 100 forint.
  • Jelenleg 8 elemző ajánlja tartásra az OTP-t, 4 elemző tartásra, míg 2 eladásra javasolja az OTP-t.
  • Az OTP 2,3 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 9 százalékkal került feljebb.

Visszavágta az OTP-célárát a UBSElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium