Előfizetői tartalom

A nyugdíjkötvénytől a lakásbiztosításig: mindent felforgat az állam?

Nem valószínű, hogy az új állami nyugdíjkötvény túlzottan nagy piacot venne el a magyar nyugdíjbiztosítási piac szereplőitől, egy újabb lehetőség az öngondoskodásra inkább bővítheti a piacot - mondja a legnagyobb magyar biztosító, a Allianz Hungária elnök-vezérigazgatója a Portfolio-nak adott interjújában. Kisbenedek Péter szerint egész ökoszisztémák kialakításának nyithatnak utat az alapvető innovációk, köztük az Allianz aktív közreműködésével idén év elején elindult E-kárbejelentő. Jövő keddi Biztosítás 2019 konferenciánk biztosítóvezéri panelbeszélgetésének résztvevőjével a hazai biztosítási piac aktualitásairól, többek között a lakásbiztosításokkal kapcsolatos felügyeleti kritikáról is beszélgettünk.

Biztosítás 2019 Még nem késő jelentkezni a Biztosítás 2019 konferenciára! Információ és jelentkezés Bár az éves piaci adatok még nem ismertek, úgy tűnik, jó évet zárt a biztosítási piac 2018-ban. Hurráoptimizmus uralkodik a szektorban? 2018 valóban jó év volt, legalábbis az Allianz Hungária...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés