Előfizetői tartalom

Belehúzott az Uniqa Biztosító, kilőtt a Cherrisk

Portfolio
Folyamatosan zajló digitális beruházások mellett 800 millióról 1,3 milliárd forintra nőtt az Uniqa Biztosító nyeresége 2018-ban - ismertették egy mai sajtótájékoztatón. A nem-élet üzletág dinamikusan nőtt, az élet ág egyelőre zsugorodott a biztosítónál, Cherrisk nevű érdekeltségük pedig 8 hónap alatt 10 ezernél több szerződést kötött. A kkv-k felé történő nyitás jegyében belépett a biztosító a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségébe.

Kurtisz Krisztián vezérigazgató a társaság sajtóeseményén elmondta: Júniusban véget ér a jelenlegi menedzsment első 3 éves ciklusa, amelynek végén a cég ma már "nagyon más", mint 2016-ban volt. Megvalósult a célkitűzésük, hogy Magyarország legjobb ügyfélélményt nyújtó biztosítója legyenek. A 92 ezer tavalyi ügyfélvisszajelzés átlaga ötös skálán 4,6 volt, a call...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés