Előfizetői tartalom

Biztosítók az egészségügyben? - Megszólalt az államtitkár

Portfolio
Nagyvonalú felajánlást tett Zombor Gábor egészségügyi államtitkár a magyar biztosítók képviselőinek a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) konferenciáján: szeretnék meghallgatni az egészségüggyel kapcsolatos álláspontjukat, készek a tárgyalásra. Szavaiból kiderült: egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, az állami rendszernek alternatívát nyújtó, de saját kapacitásait használó magán-egészségügyi rendszert támogatna az állam adókedvezménnyel, beruházás-ösztönzéssel és pályázati lehetőségekkel. Amíg egy ilyen magánrendszer nem alakul ki, az állam saját kapacitásait kívánja csak támogatni.

Zombor Gábor egészségügyi államtitkár többek között az alábbiakról beszélt nyitóelőadásában:Az egészség, az egészségügy olyan téma, amely mindig kiemelt szerepet kap egy ország megújításában, a szerkezetátalakítások során. Felajánlotta, hogy a biztosítók által meghatározott időpontban megfelelő felkészültséggel tárgyaljanak, és megismerje a kormány a biztosítók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés