Előfizetői tartalom

Egészségügyi földcsuszamlás menti meg a kettészakadt magyar piacot?

Portfolio
Tovább nyílhat az olló a következő években a magyar élet- és a nem-életbiztosítási piac között az utóbbi javára - mutatja a Fitch Solutions előrejelzése. A piac nagy ígérete az egészségbiztosítások fellendülése, amelyet a magán-egészségügyi szolgáltatások elterjedése idézhet elő. A biztosítók közötti árverseny és a megtakarítási piac konkurens termékei azonban negatívan hatnak a biztosítói díjbevételekre. Az elemzőcég friss tanulmánya részletesen bemutatja a piac erősségeit és gyengeségeit, lehetőségeit és fenyegetéseit.

Portfolio Private Health Forum 2019 A magán-egészségügyi piac aktualitásai a Portfolio konferenciáján! Nem érdemes kihagyni: Információ és jelentkezés A napokban jelent meg a Fitch Solutions jelentése a magyar biztosítási piacról, az elemzés 5 éves előrejelzést is ad a piac várható növekedéséről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés