Előfizetői tartalom

Megugorhat a rossz vezetők cascója, ha ezt a fejlesztést bevezetik

Akár már ősztől jöhet az a casco biztosítási megoldás, ahol az autóhoz csatlakoztatott diagnosztikai műszer segítségével a szolgáltató látja, hogy ügyfelei mennyit és hogyan vezetnek, és ez alapján kalkulálhatja ki díjait. A technológiát szállító cég ráadásul egy olyan évezredes modellre támaszkodik, amelyben a sofőrök előtt is sokkal transzparensebbé válik a biztosítás folyamata, de ami még fontosabb, olcsóbbá is.

Pénzügyi IT 2017 A bankok, biztosítók, IT-cégek, fintech és insurtech startupok egy helyen, a Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferenciáján, május 30-án. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Hard breakért, vagyis erős fékezésért mínusz pont. Nagy sebességgel való kanyarodásért szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés