Előfizetői tartalom

Mi lesz most az egészségbiztosításokkal? - A szakértők elmondták

Portfolio
Lelassíthatja a magyar egészségbiztosítási piac növekedését a munkáltatói adókedvezmények év eleji megszüntetése - hangzott el Biztosítás 2019 konferenciánk egészségfinanszírozási panelbeszélgetésében. A tiszta piaci jövőképhez a magánbefizetések részbeni intézményesítésére, illetve a köz- és magánszolgáltatások hatókörének állam általi egyértelműsítésére lenne szükség.

Van-e növekedési tartalék a magánegészségügyi piacon? Kincses Gyula egészségpolitikus és Oláh Attila (Groupama) szerint a szolgáltatások zsebből fizetésének az intézményesítésében volna hová előrelépni, Bartók János (Duna Medical) emellett a magánegészségügyi szolgáltatók piacán is nagy tartalékokat lát. Oláh Attila nem számít nagy megtorpanásra az egészségbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés