Előfizetői tartalom

Milyen 18 ezer forint? Nem értik az autósok, hogy lesz ilyen olcsó a biztosítás

Portfolio
3 millió autósnak átlagosan 30-40 ezer forint a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) éves díja, ezért ők nem is értik a napok óta hallható, a kampányban kialakuló 18 ezer forintos átlagtarifáról szóló híreket - hívta fel a figyelmet a CLB. A Netriskhez hasonlóan ennél a biztosítási alkusznál is az Allianz, a K&H és az Union áll nyerésre a kampányban az első napok tapasztalatai alapján.

A Netrisk egyébként 14%-os, a Biztosítás.HU pedig 27%-os drágulást jelzett erre a kampányra, az okokról itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2017.11.06Hidegzuhany az autósoknak a kötelező biztosításoknálAz éves átlagdíj ugyanis nem az, amit ez a kampány sugall: a járműtulajdonosok legnagyobb részének 30-40 ezer forint között van a kötelező díja. Ők nem is válthatnak biztosítót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés