Előfizetői tartalom

Kinyírják vagy megerősítik a magyar biztosítókat?

Portfolio
Mai Biztosítás 2017 konferenciánk hallgatóságának kétharmada szerint inkább áldás, mint átok lesz a biztosítók számára a digitalizáció és az insurtech jelenség, ugyanakkor markáns az a vélemény is, hogy a piac jelenlegi szereplői sokat bukhatnak még rajta. A biztosítóvezéri panelbeszélgetésben elhangzott: január és február visszaesést hozott a megtakarítási célú életbiztosítások piacán, amit az etikus életbiztosítási koncepció indulása okozhatott. A főbb piaci szegmensek mindegyikétől növekedést várnak a biztosítóvezérek a következő 5 évben.

Hogy áll a biztosítási szektor?Kurtisz Krisztián (Uniqa) szerint javult a biztosítási szektor helyzete, de korántsem olyan rózsás, mint szeretnék, és meg kellett szokniuk az elmúlt években, hogy nem mindig megy olyan jól. A biztosítók a gazdasággal együtt tudnak növekedni. Pandurics Anett (Posta Biztosító) szerint a növekedési számok elfedik a mindennapok kihívásait. A marzsok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés