Előfizetői tartalom

Az év legdurvább hónapja jön - Neked is kellene néhány millió?

Portfolio
Soha nem látott méreteket öltött az év eddig eltelt részében a magyar lakosság személyikölcsön-felvétele, pedig az elmúlt évek tapasztalatai alapján még csak most jön az év csúcspontja e téren. Kizárólag a legkedvezőbb "személyi kölcsön", a babaváró hitel kavarhat bele a piac példátlan növekedésébe. Megnéztük, ha valakinek szüksége van néhány millióra, de nem jogosult a babaváró hitelre, milyen ajánlatokkal találkozhat a bankoknál és egyes pénzügyi vállalkozásoknál. Személyre szabott számításhoz a Pénzcentrum hitelkalkulátorát ajánljuk.

Jön az év legerősebb hónapjaHogy a nyaralás miatt kiürült családi kassza, a lakásfelújítások felpörgése vagy éppen az iskolakezdés okozza-e, nem tudjuk pontosan, de egyértelműen látható, hogy az elmúlt 5 év tapasztalatai alapján a szeptember hónap a legerősebb a személyi kölcsönök felvétele szempontjából.Az elmúlt egy év amúgy is nagyon erősen sikerült: 514 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés