Előfizetői tartalom

Az ingatlanfejlesztő szerint most érdemes lakást venni, nem egy év múlva

Portfolio
Az MNB szerint bár vannak túlfűtött szegmensek, még nem alakult ki buborék sem a lakás-, sem a lakáshitelpiacon. A kormány a lakáspiac további élénkülését várja a CSOK ma hatályba lépett könnyítésétől, az ingatlanfejlesztők viszont óriási munkaerőhiánnyal küzdenek, és a lakásárak további emelkedésére számítanak - hangzott el az MKT Közgazdász-vándorgyűlésének mai, pénzügyi szekciójában.

Itt foglaltuk össze a CSOK ma hatályba lépett módosításait:Kapcsolódó cikkünk2016.09.16Megjelentek a CSOK újdonságaiA lakáspiac és a lakáshitelezés aktualitásairól szólva Fábián Gergely MNB-igazgató ismertette: az első félévben 55% volt az új lakáshitelek átlagos hitelfedezeti mutatója (LTV), ami alacsonyabb a tavalyi mintegy 60%-nál. A nettó jövedelem arányában átlagosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés