FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Elszabadul a lakáshitelpokol? Csattanós válasz érkezett a huhogóknak

Portfolio
Erőteljes választ ad a Magyar Nemzeti Bank tegnap közzétett Pénzügyi stabilitási jelentése azoknak, akik attól félnek, nem lesz jó vége annak, ami most a lakáshitelek piacán történik. Se a hitelek mennyisége, se a kockázati eloszlása nem ad okot aggodalomra a statisztikák alapján - 10 ábrán mutatjuk be, miért nincs baj.

A jelentésről itt írtunk részletesen:Kapcsolódó cikkünk2019.05.23Eljött az igazság órája - Szégyenpadon a magyar bankokA túlzott hitelfelvétel egy újabb "devizahiteles" katasztrófába sodor minket, csak most a lakásdrágulás miatti hitelfelvételi túlvállalás és a később jelentkező kamatkockázat fogja ránk hozni a bajt - gondolják sokan. Érvelésüket elsőre alátámasztani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés