Előfizetői tartalom

Jönnek a Növekedési Kötvényprogram nagyágyúi, Te is találkozhatsz velük

Portfolio
Az üzleti világot megmozgatta a Magyar Nemzeti Bank legújabb programja, a Növekedési Kötvényprogram. A hírek szerint igen jelentős a vállalati érdeklődés a program iránt, amit az NKP rendkívül kedvező kondíciói és a kapcsolódó feltételek teljesen érthetővé tesznek. Az érdeklődő cégvezetők közelgő szeptember 12-ei konferenciánkon az MNB illetékes igazgatójával és a két hitelminősítő vezetőjével is találkozhatnak.

Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year Információ és jelentkezés a rendezvényre: Információ és jelentkezés Üzleti visszajelzések szerint már legalább százas nagyságrendben regisztráltak a folyamat elindításához az érdeklődő vállalatok az MNB-nél. A kötvényprogram sikeres lebonyolításának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés