Előfizetői tartalom

Gyorskölcsönök: figyelmeztetést adott ki az MNB

Portfolio
A sokak által igénybe vett "gyorskölcsönök" esetében a THM-ben feltüntetett hiteldíjon felül fizetendők, s akár jelentősen megnövelhetik az ügyfél terheit a különböző kényelmi szolgáltatások - így lakásban való törlesztés, gyors hitelbírálat, kiegészítő biztosítások -, illetve a késedelem vagy a futamidő meghosszabbításának díjai. E kölcsönfajta igénylése előtt (is) szükség van az ügyfél előzetes alapos tájékozódására, s tudatos döntésére - hívta fel a figyelmet az MNB.

Immár több pénzügyi vállalkozás is kínál és reklámoz itthon "gyorskölcsönöket". Ezek olyan személyi kölcsönök, amelyek pl. átmeneti fizetési problémák esetére vagy vásárlás igény kielégítésére szolgálnak, kis összegűek, akár rövid futamidejűek. Kezes, ingatlanfedezet, sőt esetleg az ügyfél jövedelmeinek előzetes vizsgálata nélkül is igényelhetők.A "gyorskölcsönöknek"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés