Előfizetői tartalom

Hidegzuhany a bankoktól: nesze neked, fogyasztóbarát lakáshitel!

Nem hoztak áttörést az MNB által minősített fogyasztóbarát lakáshitelek a legfontosabb szempont, az árazás alapján - mutatja friss gyűjtésünk. Hiába csökkentek tovább ugyanis június vége óta a referenciahozamok, többségükben még drágábbak is a ma elérhető minősített hitelek, mint 2-3 hónapja a legjobb, nem minősített lakáshitelek voltak. Egyedül a 3 éves kamatperiódus esetében, illetve kis jóindulattal a 10 évesnél látunk előrelépést.

Íme az új hitelek kondícióiSzép lassan az összes hazai nagybank (és takarékszövetkezet) előáll fogyasztóbarát lakáshitelével. A Pénzcentrum kalkulátora alapján Magyarország legkedvezőbb minősített fogyasztóbarát lakáshitele 3 éves kamatperiódus mellett az Erste Bank, 5 éves kamatperiódus mellett kamat szempontjából az FHB Bank és a takarékszövetkezetek, THM szempontjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés