Előfizetői tartalom

Itt az új svájci frank? Néhány lakáshitelest már megcsapott a szele

Portfolio
Másodszor is bele lehet lépni ugyanabba a folyóba? A kamatemelkedés hozza el az új "devizahiteles" válságot? - teszik fel egyre többen a kérdést. Az amerikai jegybank legújabb, tegnapelőtt bejelentett kamatemelésével megerősítést nyert a nemzetközi kamatkörnyezet emelkedő iránya. Bár nem látni még, mikor gyűrűzik be látványosan a hozamemelkedés Magyarországra, év elején már kaptak belőle ízelítőt egyes lakáshitelesek. Csakhogy egy felmérés szerint nagyon sokan nincsenek felkészülve olyan élethelyzettel szemben sem, mint például a munka átmemeti elvesztése. Erről is beszélgetni fogunk a hazai lakossági hitelpiac vezetőivel Hitelezés 2018 konferenciánkon.

Hitelezés 2018 Ne maradjon le, jelentkezzen most a konferenciára! Információ és jelentkezés Februárban a fél világ megijedt, hogy valóban beköszöntött az emelkedő hozamok korszaka, különösen a tőzsdék reagáltak pánikszerűen. Bár az MNB felvette a kesztyűt az emelkedő hozamokkal új, tavaly év végén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés