Jönnek a Növekedési Kötvényprogram nagyágyúi, Te is találkozhatsz velük

2019. augusztus 13. 14:40    
nyomtatás
 
Az üzleti világot megmozgatta a Magyar Nemzeti Bank legújabb programja, a Növekedési Kötvényprogram. A hírek szerint igen jelentős a vállalati érdeklődés a program iránt, amit az NKP rendkívül kedvező kondíciói és a kapcsolódó feltételek teljesen érthetővé tesznek. Az érdeklődő cégvezetők közelgő szeptember 12-ei konferenciánkon az MNB illetékes igazgatójával és a két hitelminősítő vezetőjével is találkozhatnak.

Információ és jelentkezés a rendezvényre:Üzleti visszajelzések szerint már legalább százas nagyságrendben regisztráltak a folyamat elindításához az érdeklődő vállalatok az MNB-nél. A kötvényprogram sikeres lebonyolításának vállalati részről legfontosabb feltétele a jelentkezők számára, hogy független nemzetközi hitelminősítő cégek (nemzetközi rating cégek) a kötvénykibocsátásra megfelelőnek, azaz befektetői kategóriájúnak minősítsék az adott vállalatot.

Eddig csak nagyon kevés hazai vállalatnak lehetett közvetlen személyes tapasztalata arra vonatkozóan, hogy hogyan is zajlik a vállalati hitelminősítés ezeknél a nemzetközi hitelminősítőknél, hiszen Magyarországon legfeljebb néhány regionális multi esett már át hasonló átvilágításon.

Ezért szakmailag is komoly teljesítmény és egyben kiemelt esemény, hogy a Portfolio és a Credit Management Gorup következő konferenciáján a Business & Finance, "CFO of the year" konferencián mindkét, az NKP -ban elfogadott rating cég vezetője tájékoztatást ad a hitelminősítés folyamatáról, a vizsgált szempontokról és a nemzetközi és hazai tapasztalatokról. A programról Nagy Viktória, a jegybank igazgatója is előadást tart.


Francois Bourgeois

ügyvezető igazgató

Euler Hermes Rating GmbH

François Bourgeois, 55, is an operational general manager specialized in international B2B Services, data and intermediation models. He has an 20+ year practice in disrupted environments and digital transformation in Europe.He... Tovább »Önmagában rendkívülinek számít az, hogy mindkét fajsúlyos szereplő egyidejűleg vesz részt egy konferencián, ezért aki érdeklődik az NKP iránt, annak mindenképpen érdemes eljönni a rendezvényre.

Olaf Tölke

Head of Corporate Ratings

Scope Ratings

Olaf Tölke is based in Frankfurt and has joined Scope in July 2015. He is responsible for the firm's Corporate Ratings division. Prior to Scope, Olaf has been working for S&P since 2003, where as a Senior Director he was a global... Tovább »A konferencián Magyarország legjobb vállalati pénzügyi/gazdasági igazgatójának járó CFO of the year 2019 díj is átadásra kerül egy szakmai zsűri döntése alapján. A cfooftheyear@portfolio.hu címen várjuk az érdeklődéseket, a válaszlevelünkben szereplő pályázati anyag beküldési határideje 2019. augusztus 31. További részletek a díjról itt olvashatók.Információ és jelentkezés a rendezvényre:


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium