Előfizetői tartalom

Megrohamozták a babavárók a Takarékot is

Portfolio
Az előzetes várakozásoknak megfelelően nagy az érdeklődés a július 1-jétől felvehető babaváró hitel iránt a Takarék Csoportnál. Eddig hárommilliárd forint értékben folyósította az államilag támogatott hitelt a bankcsoport, és összesen mintegy 8,5 milliárd forintnyi igényt befogadott. A Tiszántúlon kiemelkedően sok az érdeklődő. A takarékok 2022 végéig mintegy hatvan milliárd forint babaváró hitel kihelyezésére számítanak.

Az Erste Bank hasonló adatairól itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2019.08.05Hasít a magyar Erste, sorra dönti saját rekordjaitMegnövekedett az ügyfélforgalom a Takarék Csoport bankfiókjaiban a július 1-jétől felvehető babaváró hitel miatt. Egy hónap alatt több mint 875 igényt fogadott be a csoport, összesen 8,5 milliárd forint értékben, ebből 315 ügyfélnek összesen 3058 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés