Előfizetői tartalom

Nem adnak hitelt a bankok? 70 milliárdos keretet hirdet az MFB

Portfolio
Az MFB összesen 70 milliárd forint keretösszeggel, MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció II. elnevezéssel hirdet hitelprogramot elsősorban olyan vállalkozások számára, melyek méretükből, vagy életkorukból eredően a kereskedelmi banki piacról nem juthatnak hitelhez. A konstrukció annak a 20 milliárd forint keretösszegű kezdeményezésnek a folytatása, amit az MFB még tavaly decemberben hirdetett meg.

Az MFB kísérleti jelleggel 2017-ben hirdette meg az MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukciót olyan mikro-, kis- és középvállalkozások támogatására, melyek a jelenlegi piaci körülmények között valamely oknál fogva (pl. magasabb kockázati profil, alacsonyabb igényelt hitelösszeg) nem, vagy csak kedvezőtlen feltételekkel jutnak forráshoz. Erről és a konstrukció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés