Előfizetői tartalom

Novák: a kamattámogatást is vissza kell fizetni, ha 5 évig nem jön a baba

Portfolio
Tovább csepegteti a kormány az új, akár 10 milliós kamatmentes hitelről szóló részleteket. Az InfoRádió Aréna című műsorában Novák Katalin államtitkár közölte: ha valakinek nem születik 5 éven belül gyereke, az addig igénybe vett kamattámogatást is vissza kell fizetnie a 10 milliós kamatmentes kölcsönre. Ez számításunk szerint 5%-os kamattámogatás és 20 éves futamidő mellett 2,2 millió forint lenne.

Hitelezés 2019 Erről az új hitelről is szó lesz Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes regisztrálni: Információ és jelentkezés Az InfoRádió Aréna című műsorában Novák Katalin államtitkár ismertette: a fiatalok új támogatása szabadon felhasználható kamatmentes hitel lesz, amely vissza nem térítendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés