Előfizetői tartalom

Százmilliárdos nagyságrendű hitelprogramot indít az MFB

Portfolio
Mától elérhető a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) új hitelkonstrukciója, amely tőkepótló jellegével, fix kamatozásával és magas összeghatárával lehetőséget biztosít a kis- és középvállalkozások számára, hogy versenyképességüket jelentősen növelő beruházásokat hajthassanak vége. Igény esetén a hitelösszeg 40%-át csak a futamidő végén kell visszafizetni, a programot közvetlenül az MFB nyújtja a vállalkozások számára, maximum 10 milliárd forintos hitelösszeggel.

A hazai vállalkozások jelentős része - tőkehelyzetükből adódóan -, hagyományos finanszírozási konstrukcióval nem képes olyan léptékű beruházások, akvizíciók megvalósítására, melyek jelentősen növelnék a társaság versenyképességét. Erre kínál megoldást az MFB Versenyképességi Hitelprogram, melynek egyedülálló előnye, hogy a hitelösszeg maximum 40%-ig ballon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés