Előfizetői tartalom

Tényleg jobban leszünk Matolcsyék csodapirulájától?

Szépen nődögél a gyerek, de sokat betegeskedik, egy ideje már magas láz gyötri. A gyógyszerész tegnap torokfájást kiáltott, és három torokfertőtlenítőt nyomott a gyerek markába. Vajon elég lesz-e neki? Ez jutott eszünkbe az MNB tegnapi bejelentése után. Sokat nyavalyogtunk az utóbbi időben mi is, hogy nem megy a vállalati hitelezés, de a torokfertőtlenítőt általános értelemben túl kevésnek, az egyes hatóanyagok szintjén viszont túl soknak érezzük.

Azért nem hiteleznek a bankok, mert nem akarnak, vagy azért, mert nincs kinek? - e csak látszólag elméleti kérdésre (részben tyúk-tojás problémára) konferenciák, interjúk és elemzések hosszú sorában kerestük már a választ. A legértelmesebb felelet mindig valahogy úgy hangzott, hogynem a bankok hitelezési hajlandóságával, pláne nem a hitelezési képességével van gond...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés