Előfizetői tartalom

Vége Matolcsyék hitelprogramjának, mi lesz a hitelezéssel?

Portfolio
Pénteken lezárult a Növekedési Hitelprogram, hamarosan pedig egyre nagyobb tömegben kötik le a visszatérítendő EU-forrásokat a cégek, ami kiszorító hatással lehet a banki hitelezésre. Érdekesek lesznek tehát a következő hónapok a vállalati hitelezés szempontjából, miközben a lakossági hitelezést egyre inkább az új lakások piacának bővülése határozza majd meg. Addig is nézzük az MNB friss, februárra vonatkozó betéti és hitelstatisztikáit!

Hitelezés 2017 Várjuk Önt is április 25-ei Hitelezés 2017 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Februárban is a személyi kölcsönök mutatták a legnagyobb növekedést: az egy évvel korábbihoz képest itt 36%-os, míg a lakáshiteleknél 34%-os volt az új kihelyezések bővülése.36,6...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés