Előfizetői tartalom

Itt az új világrend, hamarosan megszokjuk

Huszák Dániel, Berlin
Elkezdődött az "új reneszánsz," melynek következtében a következő évtizedekben megváltozik majd, ahogy beszélünk egymással, ahogy autózunk, ahogy banki ügyeinket intézzük vagy ahogy megvédjük magunkat - hangzott el a Süddeutsche Zeitung Új Világrend című konferenciáján Berlinben, ahol szó volt még az EU jövőjéről, a mesterséges intelligenciáról és a kkv-szektor kilátásairól is.

A reggeli panelbeszélgetés során elhangzott, hogy Berlin jelenleg gyakorlatilag a kontinentális Európa és Németország startup-központja, ahhoz viszont, hogy ez így maradjon, a városnak komoly infrastrukturális és oktatásrendszeri fejlesztésekre van szüksége. Mindazonáltal a városba áramló, számos kultúrkörből érkező munkaerő a panelbeszélgetés résztvevői szerint segít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés