Előfizetői tartalom

A legnagyobb adótartozók között a Dunaferr

Portfolio
A legnagyobb adótartozással rendelkezők között található az ISD Dunaferr - számolt be az Index. A Világgazdaság pedig azt írta, hogy idén már nullszaldós üzemi eredménnyel számol a társaság, és 10,2 milliárdos fejlesztést tervez. Közben a héten folytatódott a leépítés, arról azonban továbbra sincs hír, ami a legfontosabb a cég jövője szempontjából: mikor kezdődik az 1-es kohó felújítása.

Két érdekes hír is érkezett pénteken a Dunaferr háza tájáról. Reggeli cikkében a Világgazdaság arról számolt be, hogy fejlesztések előtt áll a dunaújvárosi vasmű, délután pedig az Index írta meg a legnagyobb adótartozók listáját, amelyen szerepel a cég. Küszöbön áll a társaság újabb meleghengerművi beruházása, a kiviteli tervek februárban készülnek el,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés