Ki lesz az év pénzügyi vezetője Magyarországon? (Videó)

2018. október 8. 16:40    
nyomtatás
 
Egy hónap múlva kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. November 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi vezetőit felvonultató Business and Finance konferencián kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. A vállalatok október végéig jelölhetik pénzügyi, gazdasági vezetőjüket a rangos elismerésre.

Jelentkezés a konferenciára itt:


A legnagyobb pénzügyi teljesítményt felmutató hazai vállalatok vezetői közül a zsűri által idén a legfelkészültebbnek és legsikeresebbnek tartott gazdasági, pénzügyi igazgatót tüntetjük ki az eseményen. A budavári Hiltonban november 8-án esedékes rendezvényről és a díjról a társszervező Credit Management Group ügyvezető igazgatóját, Szentirmay Pétert kérdezzük az alábbi videóban:A CFO of the year 2018 díjra bármely hazai cég pénzügyi, gazdasági vezetője jelentkezhet. Az érdeklődéseket a cfooftheyear@portfolio.hu címen fogadjuk, a pályázati anyagot kérésre elküldjük, és kitöltve ugyanerre az e-mail címre várjuk vissza október végéig. A pályázók 20%-os kedvezménnyel, az első nyolc helyezett pedig díjmentesen vehet részt november 8-ai konferencián.


Tavaly a vállalatok, szakmai szervezetek és a szervezők nagy számban jelöltek olyan közép- és nagyvállalatokat, amelyek üzleti teljesítménye egyértelműen kiemelkedik a magyar átlagból, és ahol az előbb említett kihívások történtek az elmúlt időszakban. A szakmai zsűri pedig ezek közül a jelöltek pályázatai alapján választotta ki a szakmailag kimagasló vezetőket. A pályázatok alapján nemcsak egy, hanem 8 kiemelkedő teljesítményt nyújtó díjazott kapott elismerést, idén is ezt tervezzük. A "CFO of the year" 2017-ben Szász Károly, a Bonafarm Csoport gazdasági igazgatója lett.

Jelentkezés a konferenciára itt:

Ki lesz az év pénzügyi vezetője Magyarországon? (Videó)


A CFO of the year díj 2017-es jelöltjei és a díj átadói. A díjjal a kezében Szász Károly, a Bonafarm gazdasági igazgatója. Fotó: Stiller Ákos.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium