Előfizetői tartalom

Kiderült, kik kapják meg Matolcsy hitelének a felét

Portfolio
Szép lassan kiderül a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjával kapcsolatban, mely hitelintézetek mekkora forrással gazdálkodhatnak a kis- és középvállalkozások javára. A minap a szövetkezetek árulták el részesedésük nagyságát, így már a pénzek csaknem feléről tudjuk, melyik hitelintézetnél mennyi forrás érhető el.

Amit a Növekedési Hitelprogramról tudni kell - Vállalati fórum a Portfolio.hu és az MKB Bank szervezésében! Június 1-jétől augusztus 31-éig tart a Matolcsy György által először április 4-én bejelentett Növekedési Hitelprogram, amely 750 milliárd forint összegben 0%-os refinanszírozási hitelt kínál a bankoknak két pillér keretében abból a célból, hogy ezt legfeljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés