Előfizetői tartalom

50 milliárddal támogatnák a magyar startupokat

Portfolio
Több mint 50 milliárd forintot szán a folyamatosan fejlődő magyar startup ökoszisztéma ösztönzésére az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Alapkezelő. A szervezet mostantól nem csupán MFB, hanem uniós forrásokkal is segíti a vállalkozásalapítást és a hazai tehetségek támogatását, valamint a vállalkozói kultúra erősítését - derül ki a cég mai közleményéből.

A Hiventures augusztus óta összesen 1,86 milliárd forint összegű tőkekihelyezésekről döntött, amelyeket olyan innovatív vállalkozások kapnak, mint a videó alapú munkaerőfelvételi szoftver, környezettudatos, design-alapú mosógél és öblítő, közösségi étterem, dokumentum és űrlap feldolgozó megoldás. Az alapkezelő működéséhez a kormány által 50+6,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés