Előfizetői tartalom

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Heinrich Pecina

Portfolio
Öt üzletembert, köztük a Vienna Capital Partners magyarországi befektetéseiről ismert Heinrich Pecinát találták bűnösnek a múlt héten osztrák bíróságok - írja a Der Standard. Pecina 22 hónap felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbírságot kapott, miután a hűtlen kezelésről és csalásról szóló ügyben beismerő vallomást tett.

Pénteken az osztrák feljebbviteli bíróság, az OGH megerősítette a Hypo Alpe Adria bankcsoport korábbi vezérigazgatója, Günter Striedinger ellen hozott ítéletet egy, a horvát Jakljan szigeten finanszírozott turizmusprojekt ügyében. Egy nappal korábban a klagenfurti tartományi bíróság hűtlen kezelés miatt elítélte a bank korábbi vezetőit, Josef Kirchert, Tilo Berlint, Wolfgan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés