Előfizetői tartalom

Jobb ma startuppernek lenni, mint befektetőnek

Portfolio
Nyugaton temérdek pénz áll rendelkezésre a korai fázisban lévő vállalkozások finanszírozására, de Keleten teljesen más a kép: a régióban és benne Magyarországon nagy szerep hárul az államra, ha startupok támogatásáról van szó. Szluha Dénes, a Hiventures befektetési igazgatója szerint jobb lenne, ha több piaci szereplő lenne a magyar piacon, de ha nem akarunk lemaradni az innovációs versenyben, akkor el kell fogadni az állami jelenlétet. Vannak ennek igen jó példái is, amelyekről a Portfolio-nak adott interjúban beszélt.

HVCA-Portfolio Investment Conference 2019 Szluha Dénes, a Hiventures befektetési igazgatója is részt vesz a Portfolio és a HVCA közös megrendezésű, június 5-ei konferenciáján. Ne maradj le róla, részletek itt: Információ és jelentkezés Ön szerint mi az oka annak, hogy a világ kormányai rendre megjelennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés