Előfizetői tartalom

Lengyelek vásárolták meg a Prohumánt

Portfolio
A HR szolgáltatás piacon vezető Work Service akvizícióval terjeszkedik a régiós piacon, a céljaik elérése érdekében úgy döntöttek, hogy megvásárolják a magyar Prohumán 75%-át. A tranzakció árazása alapján a társaság 8 milliárd forint körüli összeget ér. A lengyel tőzsdén is forgó Work Service egyik legnagyobb befektetője a Pinebridge kockázati tőketársaság, tavaly csoportszinten 218 millió eurós árbevételt értek el - derül ki az Invescom közleményéből.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance. Regisztráljon Ön is! Március végén 75%-os tulajdonrészt vásárolt a lengyel piacvezető személyzeti szolgáltató társaság, a Work Service a magyar Prohumán 2004 Kft-ben. A Prohumán becsült vételára az üzletrészek 100%-ára vetítve mintegy 26,2 millió euró, ami közel 8 milliárd forintnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés