Előfizetői tartalom

Melyek a legjobb középvállalatok az országban? - Interjú Robert Manz-cal

Portfolio
A leggyorsabban fejlődő középvállalkozásoknak járó díjat alapított az Enterprise Investors (EI), a KPMG, a Dun&Bradstreet Hungary, valamint a portfolio.hu. A Magyarországon elsőként létrehozott és egyedülálló presztízsű díjat azok a nagy növekedési lehetőségekkel rendelkező magyar középvállalkozások kaphatják, melyek az alapító partnerek szerint a jövőben a közepes szegmens éllovasai lehetnek a maguk iparágában. Ezen minősítési program kereteiről és magáról a díjról a régió egyik legnagyobb kockázati tőke társaságának vezetőjével, Robert Manz-cal beszélgettünk.

portfolio.hu.: Mi a Pegazus-díj megalapításának fő célja és üzenete? Robert Manz: Partnereinkkel közösen fő célunk azoknak a magyar tulajdonban lévő középvállalkozásoknak a felkutatása és minősítése, melyek igen kecsegtető növekedési lehetőségekkel rendelkeznek a magyar piacon a kereskedelemben, a telekommunikációban, a feldolgozó iparban, valamint a média szektorban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés