Előfizetői tartalom

Nagy terveket jelentett be a Széchenyi Tőkealap: 70 milliárdot adnának magyar kiscégeknek

Portfolio
A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. 2019-2022 között az általa kezelt öt tőkealapon keresztül közel 70 milliárd forintot helyez ki a hazai kis- és középvállalkozásokhoz - hangzott el a társaság mai sajtótájékoztatóján. Idén az alapkezelő 11,2 milliárd forint új kihelyezést szeretne realizálni, 8-10 exit megvalósítása mellett.

A tőkealap-kezelő tavalyi évéről és az idei tervekről Csuhaj V. Imre, a társaság elnök-vezérigazgatója, és Török József üzletfejlesztési és startup igazgató beszélt: A tavalyi év eredményei közül kiemelték, hogy a kezelt kockázatitőke-alapok száma 3-ról 5-re bővült: áprilisban bejegyezték a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alapot, decemberben pedig az Irinyi I. Kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés