Előfizetői tartalom

Odavannak a blockchainért a bankok és a fintech cégek

Portfolio
Egészséges verseny van a bankok és a fintech cégek között a digitalizációs versenyben, és míg lakossági vonalon nagyobb teret nyerhetnek a fintech cégek, befektetési banki vagy vállalati oldalról nem biztos, hogy labdába tudnak rúgni a hagyományos nagybankokkal. a HVCA & Portfolio Investment Conference délelőtti panelbeszélgetésében szó volt arról is, hogy a blockchain forradalmasíthatja az eddig ismert világot és folyamatokat, de a kriptodevizákkal továbbra sem árt vigyázni.

Lengyel Zoltán, az Allen & Overy partnere a fintech szektorban rejlő lehetőségekről és veszélyekről kérdezte a konferencia második szekciójának paneljében részt vevő befektetési szakértőket és vállalkozókat.Vic Arulchandran, a Nivaura ügyvezetője szerint a fintech cégek leginkább a lakossági szegmensben tudnak versenyre kelni a bankokkal, de a befektetési banki oldalon például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés