Előfizetői tartalom

Így válogatnak a magyar cégek között a profik

Portfolio
A magyar kkv-k legnagyobb baja a likviditáshiány, és hiába veszi meg az MNB a tőzsdét, a kkv-k számára a tőzsdei kiszállás nem feltétlenül járható opció - hangsúlyozta Tüske Tamás, az Enterprise Investors magyarországi vezetője. A magyar cégeknek a belső piac mérete miatt fejlettebbeknek kell lenniük ahhoz, hogy felkeltsék egy magánbefektető érdeklődését, emellett nem árt, ha egy exporttevékenységet támogató termékpaletta is kéznél van. Tüske Tamás szerint öt év távlatában sem tervezik, hogy kiszállnának Netrsik.hu-ból, a Portfolio-nak adott interjújában emellett a jövőbeni hazai piaci lehetőségekről és tervekről is beszélt a befektetési szakember.

Portfolio: 2010-ben 6,4 milliárdért vették meg a Netrisk.hu-t. Így öt év távlatában, látva a bevételi és eredményadatokat: megérte? Tüske Tamás: Örülünk annak, hogy ezt az ügyletet megkötöttük 2010-ben. Az embereknek alapvetően szükségük van olyan szolgáltatókra, akik transzparenciát teremtenek a piacon, és úgy gondoljuk, hogy amióta beszálltunk a Netriskbe, hozzájárultunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés