Megállapodás nélküli Brexitre készül a Transferwise

2019. január 10. 08:18    
nyomtatás
 
Pénzügyi szolgáltatói licencet igényelt a belga hatóságoktól a Transferwise, az egyik legnagyobb olcsó nemzetközi átutalással foglalkozó startup - áll a vállalat sajtóközleményében. A lépés indoka, hogy a vállalat no-deal Brexit esetén is elérhető akar maradni az EU27 ügyfeleinek. Egy minapi brit parlamenti szavazás azonban azt mutatja, hogy a megállapodás nélküli Brexit forgatókönyvét a képviselők többsége el akarja kerülni:

2019.01.09 11:10 Vereséget szenvedett Theresa May, és ez nagyon jó hír a Brexit szempontjábólA Transferwise 200 fő fölé bővíti londoni irodájának létszámát, közben pedig Brüsszelben is irodát nyit. Ez lesz a startup tizedik irodája, többek közt Budapesten is megtalálhatók.

"A belga licenc biztosítja, hogy a szolgáltatásainkat továbbra is globálisan szolgáltatni tudjuk ügyfeleinknek, függetlenül attól, hogy mi lesz a Brexit-megállapodás eremdénye" - kommentálta Kristo Käärmann, a Transferwise vezérigazgatója.

Jelenleg a Transferwise 4 millió ügyfelet szolgál ki világszerte, havi 3 milliárd eurót utalnak át a vállalaton keresztül.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-Újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium