Előfizetői tartalom

Ismerd meg Amerika legfiatalabb és legidősebb milliárdosait

Portfolio
A legfiatalabb amerikai milliárdos még csak 28 éves, de 2,3 milliárd dolláros vagyonnal bír, nagyjából fele annyival, mint a legidősebb milliárdos, aki 95 éves korára közel 5 milliárd dollárt tudhat magáénak. A Forbes friss listája alapján összegyűjtöttük az öt legidősebb és legfiatalabb milliárdost Amerikában, elöljáróban pedig egy kis érdekesség: a legidősebb öt milliárdos között nincs 93 évnél fiatalabb, a legfiatalabbak között pedig nincs 34évnél idősebb.

Ők a legidősebb milliárdosok. 1. Sumner Redstone, 95 éves, 4,8 milliárd dollárÉdesapja alapította 1936-ban a ma már National Amusementsként ismert mozihálózatot Amerikában. Ennek irányítását Redstone 1954-ben vette át. A CBS-ben és a Viacomban a sorozatos bírósági ügyek ellenére is többségi részvényes maradt.Forrás: AFP/Robyn Beck2. Alexander Spanos, 95 éves,2,4 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés