Előfizetői tartalom

Itt a magyar gazdagok friss körképe: egyre nagyobb tétben játszanak

Meghaladta a 4600 milliárd forintot a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon, az egy ügyfélre eső vagyon ezzel megközelítette a 110 millió forintot. Kezelt vagyon tekintetében az UniCredit, az ügyfélszámláknál pedig az Equilor ment nagyot fél év alatt, miközben az MKB privátbankjánál látott vagyonfelfutás elég volt ahhoz, hogy átrendezze az erőviszonyokat és a szolgáltató felérjen a legnagyobb kezelt vagyonnal bíró privátbankoknak járó dobogóra.

Öngondoskodás 2018 A magyar privátbanki piacról és a vagyonkezelési kihívásokról lesz szó a Portfolio október 16-ai Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés A féléves gyakoriságú Portfolio Privátbanki Felmérést 2006 vége óta rendszeresen elkészítjük. A szeptemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés