Előfizetői tartalom

Nem csak jó hozamokkal lehet privátbanki ügyfeleket szerezni

Portfolio
Egyre jobban terjed a diszkrecionális vagyonkezelés a privátbanki ügyfelek körében, egy ilyen portfólióval az ügyfél magasabb kockázatot is hajlandó vállalni - hangzott el a Portfolio IWS konferenciájának záró szekciójában. A felmérések szerint sokszor nem a hozam a legfontosabb, ami alapján szolgáltatók választanak az ügyfelek, hanem az elérhető digitális megoldások és befektetési lehetőségek köre.

Somlai László, az Erste Private Banking vezetője előadásában a vagyonkezelés jövőjéről beszélt az állampapírok előretörésének tükrében: A lakossági állampapírok igen attraktív hozammal rendelkeznek a mostani alacsony hozamkörnyezetben, ugyanakkor kockázatvállalás mellett egy hosszabb befektetési időtávval jóval vonzóbb hozamokat is el lehet érni. Az a tapasztalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés