Előfizetői tartalom

Van havi 200 ezres fizetésed? Akkor te is bekerülhetsz a milliomosklubba!

Egyre több magyar milliomost szolgál ki a hazai prémium banki szektor, a Portfolio Prémium Banki Felmérése alapján már közel 230 ezer ügyfélszámlát kezelnek a szolgáltatók. A prémium banki magasabb színvonalú kiszolgálást sok banknál már havi 200-300 ezer forintos havi számlajóváírással is igényelni lehet vagy a másik lábon 2 millió forintos megtakarítás is elég lehet ahhoz, hogy valaki prémium ügyféllé váljon. A felmérésből kiderül az is, hogy az Erste gyűjtötte az első félévben a legtöbb prémium banki ügyfélpénzt, míg a kezelt vagyon és az ügyfélszámla növekedési üteme a piacra tavaly belépő SPB-nél volt a legmagasabb.

Öngondoskodás 2018 Érdekel, hogy látják a magyar prémium- és privátbanki vezetők a megtakarítási és öngondoskodási piacot? Akkor ne hagyd ki a Portfolio október 16-ai Öngondoskodás konferenciáját! Részletek itt: Információ és jelentkezés A Portfolio prémium banki piacra kiterjedő, féléves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés