Részvényeket adott el az OTP vezérigazgató-helyettese

2019. augusztus 12. 08:34    
nyomtatás
 
Kedvezményes részvényvásárlási program keretében biztosított részvényeket hívott le és értékesített Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • 14 106 darab OTP-részvényt hívott le a kedvezményes részvényvásárlási program keretében biztosított részvények közül Bencsik László, darabonként 8 808 forinton.
  • A bank vezérigazgató-helyettese múlt hét pénteken értékesítette is a részvényeket, 14 106 darab részvényt adott el 12 601 forintos darabáron. A tranzakció összértéke 177,8 millió forint.
  • A lehívásra és az értékesítésre azután került sor, hogy az OTP közzétette második negyedéves gyorsjelentését, amiben egyébként kifejezetten erős negyedévről számolt be a bank, a bevételek és a profit is új rekordot ért el.
  • Az OTP árfolyama a gyorsjelentést követően pénteken 2,6 százalékot emelkedett, idén már 12 százalékkal került feljebb az árfolyam.

Részvényeket adott el az OTP vezérigazgató-helyettese


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium