Portfolio.hu könyvesbolt

Portfolio.hu füzetek röviden

A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező Olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen olyan gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.

Online megrendelés:
https://www.portfolio.hu/konyv
konyv@portfolio.hu

Akciós füzetcsomag

Most akciós áron juthat hozzá a legnagyobb érdeklődésnek örvendő kiadványokhoz!

Akciónk keretében az alábbi kiadványokat vásárolhatják meg Olvasóink:

• A befektetési alapokról EGYSZERŰEN
• Zsiday Viktor: Mániák és válságok a tőzsde hőskorában
• Kereskedési pszichológia EGYSZERŰEN
• Befektetési stratégiák EGYSZERŰEN


Az eredeti 7460 forintos ár helyett most az akciós csomagban összesen 5000 forintért juthat hozzá a kiadványokhoz.

Legújabb kiadványunk

Kereskedési pszichológia EGYSZERŰEN

Mi zajlik le a befektető fejében, amikor döntést kell hoznia? Milyen tényezők befolyásolják az éppen aktuális gondolkodását? A 15 kereskedői típus közül Ön melyikbe tartozik? Melyek a leggyakoribb kereskedői hibák? Ezekre a kérdésekre ad választ a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, Magyarországon hiánypótló kiadványa. Olyan hasznos tippek is megtalálhatók benne, amelyek segítségével elkerülhetőek a nagyobb kereskedési veszteségek.

A Magyarországon hiánypótló 68 oldalas kiadvány lényegre törően mutatja be azokat a legfontosabb pszichológiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a befektetők magatartását, gondolkodását. A kiadványból természetesen nem hiányozhat az a három legfontosabb szabály sem, amelyet minden kereskedőnek be kell tartania, ha valóban pénzt szeretne keresni a piacokon.

Ár: 1,990 Ft.
 

A befektetési alapokról EGYSZERŰEN

A befektetési alapok mára a megtakarításaink megkerülhetetlen eszközeivé váltak, legyen szó rövid távú tervekről, vagy akár nyugdíj célú öngondoskodásról. Az alapok úgy tudják elérhető közelségbe hozni a legtávolabbi, legköltségesebb, legbonyolultabb befektetési piacokat is, hogy befektetőik pusztán egy-két egyszerű tranzakció révén részesedhetnek mindezek hasznaiból, és az alapkezelő szakértelmére bízhatják a befektetések lebonyolítását, kezelését.

Kiadványunk célja, hogy bemutassa, hogyan is működnek a befektetési alapok, mire számíthatunk, ha befektetési jegyet vásárolunk, mire kell feltétlenül odafigyelnünk, ha körültekintőek akarunk lenni befektetéseinkben, milyen kínálatból és hogyan választhatjuk ki a céljainknak, elvárásainknak leginkább megfelelő alapokat. A füzet ugyanakkor a befektetési alapok terén tapasztaltabb Olvasóinknak is hasznos segítőtársa lehet, hiszen kézikönyvként tartalmazza minden olyan apró kérdésre a választ, amely a befektetési alapokkal kapcsolatban felmerülhet.

Ár: 1,990 Ft
 

Technikai elemzés - AKCIÓ

A Portfolio.hu füzetek oktató kiadvány sorozat legnagyobb népszerűségének örvendő kötetei a technikai elemzéssel foglalkoznak. Az első három részben megismerkedhetnek a technikai elemzés alapjaival, a legfontosabb eszközökkel, alakzatokkal, indikátorokkal és gyertyaformációkkal, míg a negyedik részben ezt a tudást átültettük a gyakorlatba, s konkrét stratégiákat tárgyalunk a való életből vett helyzetekben.

A válogatásunk önkényes, de igyekeztünk olyan példákat sorra venni, amelyek egyfelől kellően robusztusak, azaz világosan mutatják, hogyan erősítik egymást a különféle eszközök és módszerek, másfelől pedig olyan instrumentumok szerepelnek bennük, amelyeket az átlagos tőzsdei befektetők is könnyű szerrel elérhetnek. Nem mellékesen a felsorolt kereskedési ötletek jelentős részét a Portfolio.hu szerkesztőségének tagjai meg is valósították, így a példáink igazán valóságosak és hitelesek.

Ár: 7,990 Ft helyett 5,990 Ft.
 

Stratégiák, kereskedés, pszichológia - AKCIÓ

Kiváló karácsonyi ajándék a hatalmas olvasói sikert aratott Portfolio.hu füzetek sorozat 4 legfrissebb kötete, mely most akciós áron, 2,000 Ft kedvezménnyel vásárolható meg.

Karácsonyi akciónk keretében az alábbi kiadványokat vásárolhatják meg Olvasóink:
  • - Kereskedési pszichológia EGYSZERŰEN
  • - Befektetési stratégiák EGYSZERŰEN
  • - CFD kereskedés és stratégiák
  • - Kereskedési stratégiák a technikai elemzésben


Ár: 7,960 Ft helyett 5,960 Ft.
 

Tőzsde, Befektetési alapok, technikai elemzés, kereskedés egyszerűen - AKCIÓ

Most egy csomagban juthat hozzá a legelső Portfolio.hu füzetekhez, akciós áron.

Ár: 5,960 Ft helyett 5,460 Ft.
 

A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei

Befektetési stratégiák EGYSZERŰEN

Szeretnél befektetni és érdekel is a pénz világa, de nem tudod, hogy mire érdemes figyelni, hogyan gondolkodnak a profik és milyen piaci reakciókat okozhatnak a gazdasági adatok? A Portfolio.hu új kiadványa olyan befektetési stratégiákat mutat be, melyek a magánbefektetők számára is kiválóan alkalmazhatóak a gyakorlatban.

A Magyarországon hiánypótló, 100 oldalas kiadvány tömören, ám a lényeget megragadva, egyszerűen, közérthetően magyarázza el a különböző befektetési stratégiákat. A gazdasági fejlemények részvény-, az állampapír, a deviza- és a nyersanyagpiacokra gyakorolt hatását azonban rengeteg ábrával illusztrálja és konkrét példákon keresztül világítja meg.

Ár: 1,990 Ft.
 

CFD kereskedés és stratégiák

A CFD (Contract for Difference, különbségre szóló kontraktus) instrumentumok a napjainkban egyre elterjedtebbé váló online kereskedési rendszerek egyik legnépszerűbb befektetési termékei, melyek segítségével anélkül lehet befektetni szinte akármennyi - a piacon található - eszközbe, hogy az eszközt ténylegesen megvásárolnánk. Ahogy a nevéből is adódik, a CFD-vel gyakorlatilag a kiválasztott piaci eszköz árfolyamváltozására lehet spekulálni.

A CFD termékek népszerűsége számos pozitív tulajdonságuknak köszönhető. A CFD-ken keresztül a befektetők a szolgáltatóktól függően képesek akár valamennyi, a piacon elérhető részvény, kötvény, nyersanyag és index árfolyamváltozására spekulálni, akár emelkedésről, akár csökkenésről van szó. Az alacsony kontraktusméretek pedig lehetővé teszik, hogy a kisbefektetők is egyszerűen elérhessenek olyan piacokat, ahol egyébként csak igen magas tőkével tudnának kereskedni. Mivel a CFD-ken keresztül az árfolyam elmozdulására lehet spekulálni, nem szükséges kifizetni a mögöttes termék árát, csupán letétet kell képezni az esetleges veszteségekre. A letéten keresztüli kereskedés tőkeáttételes pozíciók felvételét jelenti, ami a hozamok (és persze a veszteségek) megtöbbszöröződését okozza. A tőkeáttétel akár 20-30 szoros is lehet, ami igen komoly hozamokat - és stop loss megbízások használata nélkül veszteségeket is - generálhat a befektetők számára. Ráadásul a CFD-k előnye sok más befektetési eszközzel szemben, hogy relatíve olcsónak számítanak.

Ár: 1,990 Ft.
 

Kereskedési stratégiák a technikai elemzésben

Jelen füzet már a negyedik a Portfolio.hu füzetek között megjelent technikai elemzésről szóló kiadványok sorában. Reményeink szerint az Olvasó a korábbi részekből már megismerkedhetett a technikai elemzés alapjaival, a legfontosabb eszközökkel, alakzatokkal, indikátorokkal és gyertyaformációkkal, így nincs más hátra, mint hogy ezt a tudást átültessük a gyakorlatba is. Kiadványunk célja éppen ezért az, hogy bemutassuk, hogyan is működnek a technikai elemzés módszerei a való életből vett helyzetekben.

A különféle kereskedési példákat, tanulságos eseteket a végtelenségig lehetne sorolni, hiszen a világ tőzsdéin minden nap, minden percben kínálkozik valahol olyan lehetőség, amit a résen lévő befektetők a technikai elemzés eszköztárára hagyatkozva sikeresen lovagolhatnak meg. A válogatásunk ennél fogva önkényes, de igyekeztünk olyan példákat sorra venni, amelyek egyfelől kellően robusztusak, azaz világosan mutatják, hogyan erősítik egymást a különféle eszközök és módszerek, másfelől pedig olyan instrumentumok szerepelnek bennük, amelyeket az átlagos tőzsdei befektetők is könnyű szerrel elérhetnek. Nem mellékesen a felsorolt kereskedési ötletek jelentős részét a Portfolio.hu szerkesztőségének tagjai meg is valósították, így a példáink igazán valóságosak és hitelesek.

Ár: 1,990 Ft.
 

Zsiday Viktor: Mániák és válságok a tőzsde hőskorában

A tőzsdetörténet emblematikus eseményeinek bemutatása sokunk számára lebilicselően érdekes, de a gyakorló befektetők számára legnagyobb erénye mégis inkább tanulságaiban rejlik: Hoffman állatmeséihez hasonlóan a történetek felszíne alatt ott örvénylik a tömény filozófia. Felszisszenünk a távoli hősök és antihősök trükkjein, kapzsiságán, vagy éppen butaságán, de nem gondolunk bele a nagy krachokban tönkrement emberek mindennapos tragédiáiba.

Az emberi képzelet - főleg, ha nem e hétköznapokat célozza meg - határtalan, de a Zsiday Viktor által bemutatott történetek bizonyítják: valóság még ennél is színesebb! A valóság szivárványában azonban a brutálisan sötét színek is megtalálhatók.

Kevés jobb befektetés van ennél a könyvecskénél. Egyetlen kisebb méretű brókeri megbízás jutalékáért megismerhetjük az elmúlt pár száz év legnagyobb tőzsdei csapdáit, amelyek kisebb mutációk után bizonyosan a jövőben is megismétlődnek. Zsidai Viktor remek könyvének segítségével remélhetően az olvasók elkerülhetik ezeket a veszteségeket. Strong buy!

Ár: 1,990 Ft.
 

Tombol a bika: hogyan fektetnek be a profik?

Vajon mit tanulhatnak a befektetők a korábbi bikapiacokból? Hogyan érdemes befektetéseket végrehajtani a tőzsdei szárnyalások közepette, s milyen kockázatkezelési technikákat érdemes elsajátítani annak érdekében, hogy az esetleges részvénypiaci zuhanások ne okozzanak helyrehozhatatlan veszteségeket az értékpapírszámlákon?

Kiadványunkban az elmúlt tíz év legjelentősebb részvénypiaci bikapiacainak rövid bemutatását követően két, több mint egy évtizedes intézményi befektetői múlttal rendelkező tőkepiaci szakértővel - Horváth Istvánnal és Szöllősi Ferenccel - készült interjú olvasható, melyek elsősorban ezekre a kérdésekre fókuszálnak.

Ár: 1,990 Ft
 

Technikai elemzés - Alakzatok EGYSZERŰEN
és
Technikai elemzés - Japán gyertyák EGYSZERŰEN

Megérkezett a hazai tőkepiacon egyedülálló, s kirobbanó sikert aratott Portfolio.hu füzetek - Technikai elemzés EGYSZERŰEN folytatása. A két kötetben a technikai elemzés legfontosabb alakzatait, valamint ezek használatát, illetve a japán gyertyákat mutatjuk be részletesen.

A Technikai elemzés - Alakzatok EGYSZERŰEN és a Technikai elemzés - Japán gyertyák EGYSZERŰEN című kiadványok célja, hogy olyan befektetésekhez segítsen hozzá, mely kedvező kockázat/hozam aránnyal kecsegtetnek. Ehhez számos gyakorlati példán keresztül valós grafikonok segítségével mutatjuk be a technikai elemzés alakzatit és a japán gyertya formációkat.

A kiadványok az alapoktól indulnak, s a kezdő befektetők számára is érthetően mutatják be - számos gyakorlati példán keresztül - a technikai elemzés ezen igen fontos területeit, ugyanakkor a technikai elemzés alapvető fogalmait, eszközeit terjedelmi korlátok miatt nem taglalják. Ezen alapfogalmakat a Portfolio.hu füzetek - Technikai elemzés EGYSZERŰEN című kiadványunkban találhatják meg Olvasóink.

Ár: 3,490 Ft helyett 2,980 Ft
 

Az árupiacokról EGYSZERŰEN

A Portfolio.hu füzetek negyedik kötete, Az árupiacokról EGYSZERŰEN az árupiacok világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be az árupiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket. Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét példákon keresztül mutassa be az árupiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is.

Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez. A kiadvány elsősorban a legnépszerűbb és leglikvidebb árupiaci termékek kereskedésére és fundamentális hátterére fókuszál, úgymint: olaj, arany, kávé, kukorica, kakaó, gyapot, narancslé, szója, cukor, búza.

Ár: 1,490 Ft
 

Tőzsdei kereskedés EGYSZERŰEN

A Portfolio.hu füzetek harmadik kötete, a Tőzsdei kereskedés EGYSZERŰEN a részvénypiac világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be a részvénypiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket. Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét hazai és nemzetközi példákon keresztül mutassa be a részvénypiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is.

Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez.

Ár: 1,490 Ft
 

Technikai elemzés EGYSZERŰEN

Hiánypótló kiadvány a portfolio.hu füzetek sorozat első kötete, a Technikai elemzés EGYSZERŰEN. Hiánypótló a tekintetben, hogy röviden, mindenki - még a kezdő befektetők számára is - érthetően rendszerezi és mutatja be a technikai elemzés eszköztárának legfontosabb elemeit. Kiadványunk célja, hogy olyan befektetésekhez segítsen hozzá, mely kedvező kockázat/hozam aránnyal kecsegtet. Ehhez számos gyakorlati példán keresztül valós grafikonok segítségével mutatjuk be a technikai elemzés leginkább használt eszközeit és technikáit.

A technikai elemzés alapjainak megismerése nem csak a részvénypiaci befektetők számára ajánlott. Ezen ismeretek ugyanis minden olyan pénzügyi eszköz esetében hasznára lehetnek a befektetőknek, melyek megfelelő likviditással, piaci forgalommal rendelkeznek.

Ár: 1,490 Ft
 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírPrémium