FONTOS A következő napokban eldőlhet Joe Biden sorsa – Ők mozgathatják a háttérben a szálakat
 
Előfizetői tartalom

Országot értékel ma Medgyessy, új dimenzió az Európa-tervnek?

Portfolio
Immár második alkalommal tart országértékelő beszédet Medgyessy Péter miniszterelnök az Országgyűlésben. A felszólalásra napirend előtt kerül sor. A beszéd elkészítésében a kormányfő közgazdászokkal, kutatókkal is egyeztetett. Előzetes információk szerint a miniszterelnök a tavaly meghirdetett Európa-tervnek új dimenziót kíván adni.

Az országértékelő beszéd alkalmából Medgyessy Péter meghívta a parlament ülésére Göncz Árpád volt köztársasági elnököt, Boross Péter egykori miniszterelnököt és Antall József néhai kormányfő özvegyét is. Emellett meghívást kapott a Magyar Tudományos Akadémia jelenlegi elnöke, volt elnökei, a történelmi egyházak vezetői, az Alkotmánybíróság tagjai, vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés