Előfizetői tartalom

Felülvizsgálná az autópálya-szerződéseket a Fidesz

Portfolio
Az MSZP-SZDSZ-kormány alatt kötött autópálya-szerződések felülvizsgálatát tervezi a Fidesz, ha kormányra kerül. Álláspontjuk szerint meg kell vizsgálni, hogy az indokolatlanul drága kontraktusokat miként lehet olcsóbbá tenni, és az esetleges forrásmegtakarításokat át kell csoportosítani közútfelújításokra. Varga Mihály a Világgazdaságnak kifejtette: ez nem azt jelenti, hogy leállítanák az építkezéseket, csupán a szerződések tartalmi átvizsgálásáról van szó.

Orbán Viktor, a Fidesz vezetője egy interjúban jelezte, hogy "minden szerződést, amelyet problémásnak látunk, minden adásvételt, amely szerintünk kárt okozott, minden kötelezettségvállalást, amely ésszerűtlen volt, be fogunk mutatni a nyilvánosságnak minisztériumról minisztériumra haladva". A Nemzeti Autópálya Zrt. szerint az árakat nézve nemzetközi összehasonlításban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés