Előfizetői tartalom

Orbán: folytatjuk az adócsökkentést

Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György jegybankelnök és Parragh László MKIK-elnök részvételével zajlott kedden a Gazdasági Évnyitó. Az előadások sorát Parragh László indította, aki bevallotta, hogy szerinte az üzleti élet csalódott az olimpia ügye miatt. Matolcsy György MNB-elnök szerint ezúttal versenyképességi fordulatra van szükség és megfogalmazta konkrét javaslatait, amit hallva Orbán Viktor látványosan egyetértően bólogatott.

Orbán Viktor: nagy dolgokra van szükségünkNegyedik előadóként lépett fel Orbán Viktor miniszterelnök. Szerinte nagyjából minden elhangzott korábban és azt is megtudtuk, hogy hol is tart a magyar gazdaság. Nem az a kérdés, hogy fejlődött-e a magyar gazdaság, hanem, hogy mit ér az a fejlődés. A 2016-os év feljogosít engem arra, hogy gratuláljak a gazdasági élet szereplőinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés