Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanul terjed a felhő, a magyar nagyvállalatok is ráugrottak

Portfolio
Tovább növekedett a magyar SAP 2018-ban, 36,6 milliárdos árbevétellel zárta a tavalyi évet – mondta el Pintér Szabolcs, az SAP ügyvezető igazgatója az SAP Now konferencián. Magyarországon is, mint globálisan, a felhőszolgáltatás a legdinamikusabban növekvő terület. Az államigazgatásban még kevésbé jellemző a felhő alapú megoldások terjedése, de a magánszférában már megkezdődött az átállás és egyre több állami vállalat van, ami már SAP felhő megoldást használ, például a Posta.

Az SAP az elmúlt években kifejezetten aktív volt az akvizíciók terén, nemrég lezárult egy újabb hatalmas, 8 milliárd dolláros felvásárlás: a német szoftvercéghez került a Qualtrics, amivel egy új szolgáltatást akvirált a cég. „Élménymenedzsmenttel” bővül a portfolió az SAP-nál, egy olyan megoldással, amivel az ügyféladatok közül az élmény típusú adatokat is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés